Известие

Collapse
No announcement yet.

Намират ли се вече по-евтини носачи ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
    Долните имаха на самия носач, металната част и на шарнира. Горните нямаха на металната част, а само на шарнира. На тампоните не успях да видя дали има.
    Ти от къде ги взе?
    От Аутодок
    Имат само на едно място надписTRW и то като гравирано!Чаках над десет дни да ми изпратят пратката и накрая се ядосах и им писах, тъй като бях платил с кредитна карта и поръчката заедно с другите неща ми беше близо 1000лв.Чак тогава ми писаха, че чакали доставка от производителя! Всичко друго по носачите е ОК - опаковки, баркодове, тампони, маншони.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Аз по окачване и ходовата част на 2-те коли засега нямам проблеми, но ми изпадна оферта от Германия с доставка 2 долни и 2 горни общо 440 евра - доставка без пари от приятел и са MOOG ... и ще ги взема ..
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Гледам цените в Аутодок, TRW са пандали като цена...Комплект горни + долни към 600 лв. се връзва. Реших и аз да поръчам, но се чудя сега за горните кой вариант да избера :
        1. Горни на Meyle ( усилени уж) + долни на TRW - около 680 лв.
        или
        2. Горни + долни TRW - около 600 лв.
        или
        3. Горни + долни Meyle ( само горните са усилени) - 1000 лв., което не ми се струва удачно.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Вземи си усилените горни, няма да съжаляваш, само кажи на този, които ще ти ги монтира, да ги стегне в работно положение. Тези тампони са по-измислени от оригиналните
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Тези тампони може да са по-здрави. Но по-измислени от заводските, трудно. Хората, проектирали окачването, не са глупаци. Със сигурност има причина предният тампон да работи като унибал, а не на осукване.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Въпроса е, че TRW - то което се продава като автърмаркет, вероятно няма нищо общо с това за първоначално вграждане.
              Както и да е - има ли някой карал реално с TRW и Meylе, който да даде мнение и от двата?
              И вторият ми въпрос, ако се спра на Meyle горни + TRW долни, това дали ще бъде от някакво значение?
              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Освен частите и пътищата ни са афтърмаркет.

Comment

• Общо взето класацията за горни е:
                  1. Фабрично TRW
                  2. Meyle HD
                  3. Афтърмаркет TRW, и всички останали.

Да уточним, че има и само тампончета Meyle HD.
                  Също добър вариант, ако шарнирите ви са здрави.
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• От любопитство питам - до сега някой купувал и слагал ли си е "оригинални" носачи?
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Моята я купих 2006,до 2016 (150000км.основно градско)нямаше проблем с носачите ,но на четвъртата година смених рейката (извън гаранция). От 2016 насам всяка година ту носачи ту тампони(само отдолу) не е същата кола вече.....

Comment

• Сподели какви носачи слагаш, за да си правим изводите? Аз споделих вече мнението за Старлайна ( евтин вариант. който никога повече няма да сложа) - едва изкараха 8-9 хил. км, няма и година, и се разскърцаха.

Comment

Working...
                        X